Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ" ΚΑΙ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ!!!!!!!



Σήμερα, 29-12-2012 και δη Σάββατο, έβρεχε και βρέχει πολύ στην Κατερίνη, οπότε σκεφθήκαμε πως η διανομή πορτοκαλιών από την Ομάδα Εθελοντικής Δράσης ν. Πιερίας (ΕΔΩ), δεν θα γινόταν. 


Είμαστε, βλέπετε, συνηθισμένοι στην Ελλάδα όταν βρέχει να μην .....κινείται φύλλο!!! Δήμοι, Αστυνομία, υπηρεσίες, έργα, παγώνουν και μένουν μέσα λες και είναι από ζάχαρη. Επίσης είμαστε συνηθισμένοι κατά το ...δωδεκαήμερο (Χριστούγεννα μέχρι Φώτα) να μην έχουμε και πολλές απαιτήσεις καθώς όλα παραπέμπονται...."μετά τις γιορτές"...... 

Και όμως: Οι εθελοντές ήταν εκεί, όπως πάντα με το χαμόγελο και την γνωστή προθυμία τους και η διανομή σε πάνω από χίλιους πολίτες έγινε κανονικότατα!!!!!!!

Εύλογα μας ήρθε στο νου η γνωστή ρήση του μεγάλου Πιεριέα πολιτικού ανδρός του Δήμαρχου Δίου-Ολύμπου Παπαθανασίου, ο οποίος χαρακτήρισε κατά την διακοπή της συνεδρίασης της επιτροπής του ΚΑΣ, τους εθελοντές ως ....τεμπέληδες!!!!!!

ΒΙΝΤΕΟ  ΑΠΟ LEFTERIA.BLOGSPOT.COM

κ. Παπαθανασίου και λοιποί "συναγωνιστές" του :Αν οι τεμπέληδες είναι σαν τους εθελοντές της Πιερίας, τότε προτιμούμε πολλάκις αυτήν την τεμπελιά από την "εργατικότητα" την δική σας και των υπηρεσιών των οποίων προίσταστε........
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter