Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

"Από ΠΑΟΚάρα, Ολυμπιακάρα!"

TOAYTONOHTO:  Ο Φασούλας όταν ήταν στον ΠΑΟΚ κατέβηκε υποψήφιος με το ΚΚΕ,.....ενώ είχε κότερο, πόρσε και διαμέρισμα στο μανχάταν....Μετά τους αγώνες του έγινε πρόθυμος εκσυγχρονιστης με τον Σημίτη......




Το άρθρο είναι από τη στήλη "Κόρακας" της εφημερίδας "Live Sport", με τίτλο "Από ΠΑΟΚάρα, Ολυμπιακάρα!!!" : "Ο Φασούλας κάποτε κουρευόταν γουλί για να νικήσει ως γνήσια ΠΑΟΚάρα τον μισητό Άρη και μεταμφιεζόταν σε κορούπι, ως όρκο νίκης απέναντι στον Γκάλη και τον Γιαννάκη.

Μετά έγινε φόλα Ολυμπιακάρα. Κόκκινο αίμα στις φλέβες του και τέτοια. Αυτό, λοιπόν, του έδωσε την τεράστια ώθηση να γίνει ένα φεγγάρι μέχρι και πρώτος πολίτης του Δήμου Πειραιά!!! Δημαρχάρα και Ολυμπιακάρα, από ΠΑΟΚάρα και θεσσαλονικάρας.

Δαφνοστεφανωμένο; κάργα έγινε ο τύπoς. Σε κάθε εντός έδρας έδρας ματς του Ολυμπιακού ακόμα και στο ποδόσφαιρο, στα VIP και στο PURE RED ήταν με ρεζερβέ τραπεζάκι (το μπουκαλάκι το Chivas πάνω) μαζί με τον Γιάννη Μίχα. Όπως σκοτώθηκε με τον ΠΑΟΚ έτσι σκοτώθηκε με τον Περιφερειάρχη Πειραιά που ήταν κολλητοί, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Το ζήτημα είναι πως ο Μίχας σήμερα είναι για τον Φασούλα ό,τι και ο ΠΑΟΚ. Παρελθόν που δεν θέλει -ίσως- να θυμάται και περισσότερο να εκθειάζει.

ΌΠως, όμωε, οι αξίες δεν χάνονται, το ίδιο και ο κατακόκκινος, δαφνοστεφανωμένος και Ολυμπιακάρα (Πάvos Φασούλας).

Διορίστηκε όχι με την ψήφο του πειραϊκού λαού, αλλά με τη δυνητική ετυμηγορία των πολιτικών της συγκυβέρνησης συντονιστής διευθυντής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Xθες, μάλιστα, είχαν και σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Για το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού για ένα άθλημα που συνήθως αποφεύγω να ασχολούμαι, όπως αποφεύγω να ασχολούμαι και με τους απανταχού φασουλήδες της πολιτικής σκηνής του τόπου..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter